Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Έχουμε διέξοδο,έχουμε επιλογή,...


Υποψήφιος Δήμαρχος Στεφανίδης Νικόλαος, εκλέγεται  νομαρχιακός σύμβουλος  Ανατ.Αττικής με την Ν.Α.Σ .από το 1994.Μέλος της Νομαρχιακής επιτροπής για τα ζητήματα Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος της Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής. Από τα ιδρυτικά μέλη  της ομοσπονδίας ΕΒΕ Μεσογείων στην οποία έχει διατελέσει πρόεδρος , γραμματέας και μέλος του Δ.Σ. Μέλος της ΠΑ ΣΕ.ΒΕ. Ιδρυτικό μέλος της επιτροπής κατά του τσιμεντονησιού και της
«επιτροπής κατά του παραλιακού μετώπου.»Ιδρυτικό μέλος της επιτροπής ειρήνης Ν.Μάκρης-Ραφήνας-Μαραθώνα της ΕΕΔΥΕ. 
Αθανασόπουλος Χρίστος του Δημητρίου γεννημένος το 1955.Εργάζεται ως  οικοδόμος. Είναι μέλος του συλλόγου   φίλων του Μουσείου Μαραθώνα και μέλος στο συνδικάτο οικοδόμων.
Αθανάσοπούλου Σοφία του Χρίστου. Γεννημένη  το 1985.Καθηγήτρια Φυσικής.
Αναγνώστου Ελένη του Ευαγγέλου. Γεννημένη το 1981. Σπούδασε και εργάζεται ως Νηπιαγωγός.
Αναγνώστου Ευάγγελος του Ελευθερίου. Γεννημένος το 1949.Εργάζεται ως  ηλεκτρολόγος μηχανικός  
Αναστασιάδη Φλώρα του Διονυσίου ,οικιακά.
Αναστασιάδης Aθανάσιος-Θεμιστοκλής(Θέμος) του Πέτρου. Γεννημένος το 1947.Συνταξιούχος.Υπήρξε συνδικαλιστής στην Αμυντική Βιομηχανία. Πρώην υποψήφιος  Δήμαρχος Μαραθώνα.
Αναστασιάδης Πέτρος του Αθανάσιου-Θεμιστοκλή. Γεννημένος το 1978. Είναι δημοσιογράφος. Είναι μέλος σε τοπικους συλλόγους της περιοχής του Μαραθώνα.
Αντωνίου Παντελεήμων του Αποστόλου. συνταξιούχος ΟΤΕ      
Αποστόλου- Κάσδαγλη Ελένη του Χρήστου. Γεννημένη το1991.Είναι  φοιτήτρια του τμήματος Φυσικής
Αρμενόπουλος Όμηρος του Κωνσταντίνου, ιδιωτικός υπάλληλος
Βιδάλη Ελένη- Άννα του Πέτρου. Γεννημένη το 1949. Συνταξιούχος δασκάλα χορού .Μέλος του σωματείου Χορού και ρυθμικής.
Γενοβέζου Καλλιόπη του Γεωργίου. Γεννημένη το 1986.Είναι  φοιτήτρια του παιδαγωγικού τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Μέλος της Ο.Γ.Ε. παράρτημα Ν.Μάκρης-Μαραθώνα.
Γιουβανάς Γεώργιος του Περικλέους. Γεννημένος το 1972. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος
Γκιόκα Βασιλική του Χρήστου. Γεννημένη το 1981.Έχει τελειώσει Λογιστική. Είναι  μέλος του Ο.Ε.Ε. Μέλος της Ο.Γ.Ε. παράρτημα Ν.Μάκρης-Μαραθώνα.
Δάνεση Σοφία  του Νικολάου. Γεννημένη το  ελεύθερη επαγγελματίας
Εξαρχόπουλος Γεώργιος του Αποστόλου, υπάλληλος στο χώρο διακίνησης τύπου
Ζαμπέτας Αντώνιος του Αναργύρου. Γεννημένος το 1954. Εργάζεται ως φυσιοθεραπευτής στο Ασκληπιείο Βούλας. Είναι συνδικαλιστής  του ΠΑΜΕ υγείας - πρόνοιας. Μέλος  του  Δ.Σ. συλλόγου εργαζομένων  Ασκληπιείου Βούλας. Έχει τρεις δεκαετίες δράση στο γονεϊκό και μαζικό κίνημα. Είναι μέλος του επιστημονικού συμβουλίου του Ασκληπιείου Βούλας.   
Ζαχαρίας Μιχαήλ του Στυλιανού .Γεννημένος το1965.Είναι αυτοαπασχολούμενος - Comfuzio .Μέλος
 της ΠΑ ΣΕ.Β.Ε Μέλος του Δ.Σ. του Θησέα Αγ.Μαρίνας. Πρώην μέλος του Δ.Σ. του συνδέσμου διαιτητών.
Ζουλαφίδης Παναγιώτης του Χρήστου. Γεννημένος το Είναι  ελεύθερος επαγγελματίας. Μέλος της ΠΑ.ΣΕ.ΒΕ.
Ηλίας Σπυρίδων  του Ιωάννη. Γεννημένος το 1970.Είναι  ηλεκτρολόγος. Μέλος του ΤΕΕ
Θανοπούλου Μαρία του Ασημάκη. Γεννημένη το1970. Είναι μέλος της επιτροπής αγώνα κατά των ΧΥΤΑ.
Ιορδανίδου Ροδιά του Δημητρίου. Γεννημένη το 1962.Εργάζεται ως  καθηγήτρια ξένων γλωσσών. Είναι μέλος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων ΄Β Γυμνασίου Ν.Βουτζά και στην ένωση γονέων Ν.Μάκρης. Μέλος της επιτροπής κατά του τσιμεντονησιού.
Καραφρύδη Αμαρυλλίς του Δημητρίου. Γεννημένη το 1984.Εργάζεται ως  ιδιωτική υπάλληλος. Είναι  τελειόφοιτη του  τμήματος εμπορίας & διαφήμισης. 
Καραφρύδης Δημήτριος του Κωνσταντίνου. Γεννημένος το 1943.Συνταξιούχος
Κατσής Πέτρος του Παναγιώτη. Γεννημένος το 1950. Εργάζεται ως οικοδόμος. Είναι  πρόεδρος του συνδικάτου οικοδόμων Μεσογείων, μέλος της γραμματείας του Π.Α.ΜΕ. Μέλος της ένωσης γονέων και κηδεμόνων Ν.Μάκρης. Πρώην πρόεδρος Γυμνασίου-Λυκείου-Δημοτικού  Ανατολής. Ήταν υποψήφιος δήμαρχος το 2006.Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της επιτροπής ενάντια στο τσιμεντονήσι και μέλος της επιτροπής αγώνα κατά του παραλιακού μετώπου.
Κατσής Φώτιος του Πέτρου. Γεννημένος το 1974.Εργάζεται ως  ιδιωτικός υπάλληλος
Κόκκινος Αριστόδημος του Νικολάου. Γεννημένος το 1966.Εργάζαι ως ιδιωτικός υπάλληλος.
Κοτσώλη Ανθή του Νικολάου. Γεννημένη το1964. συνταξιούχος Ολυμπιακής.
Κούκη Φωτεινή του Ελευθερίου. Γεννημένη το 1952. Είναι μέλος της Ο.Γ.Ε. παράρτημα Ν.Μάκρης-Μαραθώνα. Συμμετείχε στο πρώτο πανελλαδικό συνέδριο Ο.Γ.Ε. Πρώην συνδικαλίστρια του Εργοστασιακού Σωματείου.
Λάζος Βασίλειος του Στέργιου. Γεννημένος το 1942. Είναι συνταξιούχος μάγειρας. Μέλος της επιτροπής κατά του παραλιακού μετώπου.
Λογοθέτη Γεωργία του Θεοφύλακτου. Γεννημένη το 1989.Είναι  φοιτήτρια του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης.  
Λουίζος Δημήτριος του Γεωργίου. λογιστής
Μαλάμογλου Μελπομένη του Νικολάου. Γεννημένη το1957.Σπούδασε στο μαθηματικό τμήμα, εργάζεται ως  καθηγήτρια στο Λύκειο Μαραθώνα. Είναι μέλος του Π.Α.ΜΕ. εκπαιδευτικών και της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας. Μέλος της επιτροπής ενάντια στις ανεμογεννήτριες και το παραλιακό μέτωπο, όπως και του συλλόγου φίλων του Μουσείου Μαραθώνα.
Μαρινάκης Αναστάσιος του Νικολάου. Γεννημένος το 1965.Είναι μηχανολόγος μηχανικός και  προϊστάμενος ΕΛ.ΤΑ. Ραφήνας. Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας υπαλλήλων ΕΛ.ΤΑ.
Μπαζίμα Ιωάννα του Θεοδώρου, ιδιωτική υπάλληλος
Μπαλτά Αναστασία του Κωνσταντίνου. Γεννημένη το 1987.Είναι  φοιτήτρια του τμήματος  Νομικής. Μέλος του Συλλόγου φοιτητών Νομικής.
Μπαλτά Ελευθερία του Κωνσταντίνου. Γεννημένη το νηπιαγωγός 
Μπαλτάς Κωνσταντίνος του Ελευθερίου. Γεννημένος το 1947.Είναι  συνταξιούχος.
Νίτσας Ιωάννης του Νικολάου. Γεννημένος το 1951.Είναι  επιχειρηματίας στο χώρο της διακίνησης τύπου (EUROPE) .Είναι μέλος Ε.Β.Ε.
Ξαρχάς Αντώνιος του Ιωάννη. Γεννημένος το 1955.Είναι  υπάλληλος σε πρακτορείου τύπου. Είναι συνδικαλιστής 20 χρόνια και αντιπρόεδρος   στην Ένωση προσωπικού πρακτορείων.
Ξέρα Σταυρούλα του Παναγιώτη. Γεννημένη το 1984.Έχει σπουδάσει Βιολόγος στο τμήμα  Βιολογίας του Πανεπιστημίου  Αθηνών. Ήταν μέλος του Δ.Σ. φοιτητών Βιολογίας.
Ξέρας Νικόλαος του Παναγιώτη. Γεννημένος το 1986.Είναι  φοιτητής του τμήματος  Φυσικής του Πανεπιστημίου  Αθηνών. Μέλος του Συλλόγου φοιτητών Φυσικού Αθήνας.
Παναγοπούλου Ειρήνη του Ελευθερίου. Γεννημένη το 1957. Μέλος της Ο.Γ.Ε.παράρτημα Ν.Μάκρης -Μαραθώνα.
Πανοπούλου Νατάσα του Λάμπρου. Γεννημένη το 1978.Είναι δημοσιογράφος.
Παρασκευοπούλου Παναγιώτα του Γεωργίου. Γεννημένη το 1984.Είναι  ιατρός
Πολυμενάκος Χαράλαμπος του Χρήστου. Γεννημένος το 1935.Είναι  συνταξιούχος.
Σταθόπουλος Κωνσταντίνος του Λεωνίδα. Γεννημένος το 1951.Είναι συνταξιούχος ΕΥΔΑΠ
Στεφανίδη Ευαγγελία  του Ανδρέα. Γεννημένη το 1955.Είναι  ιδιωτική υπάλληλος. Εκλέχτηκε για δεύτερη φορά Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Βαρνάβα.    
Τζουμελέα Βαρβάρα του Στυλιανού. Γεννημένη το 1949. Συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος. Είναι  ιδρυτικό μέλος  του Π.Α.ΜΕ. χρηματοπιστωτικού. Ιδρυτικό μέλος της επιτροπής κατά του τσιμεντονησιού.
Τουρκαντώνης Χρήστος του Γεωργίου. Γεννημένος το 1968. Είναι  αυτοκινητιστής.
Τσάπας Νικόλαος του Παναγιώτη. Γεννημένος 1961.Είναι  διπλωματούχος μηχανολόγος ηλεκτρολόγος μηχανικός. Μέλος του ΤΕΕ.Πρώην μέλος του Δ.Σ. του μορφωτικού συλλόγου Ν.Μάκρης.
Τσικαρλής Ιωάννης του Χρήστου. Γεννημένος το 1958.Είναι καθηγητής ξένων γλωσσών και ιδιοκτήτης  φροντιστη ρίου ξένων γλωσσών. Χρημάτισε στο Δ.Σ. του Εξωραϊστκού Συλλόγου του Ματιού. Πρώην μέλος του Δ.Σ. Δημοτικού σχολείου Αγ. Μαρίνας, Γυμνασίου Ν.Μάκρηςκαι της Ένωσης Γονέων. Ιδρυτικό μέλος της  επιτροπής κατά του τσιμεντονησιού και της επιτροπής κατά του παραλιακού μετώπου.
Χατζηβασιλείου Σταύρος του Χαράλαμπου. Γεννημένος το 1952. Είναι  βιοτέχνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου