Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Το ΚΚΕ απαρτίζεται «από δέκα Καραγκιόζηδες και πενήντα σαλεμένους»

Σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ και τον αντιπρόεδρό του, τον Πάγκαλο, όσοι ψηφίζουν ΚΚΕ είναι φρενοβλαβείς που πάσχουν από «πολιτική και πνευματική καθυστέρηση»...
Σύμφωνα με την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ είναι κόμμα «δογματικό», κόμμα της «συντήρησης», κόμμα «οπισθοδρομικό», κόμμα που «εκπροσωπεί το χτες» και τη «στασιμότητα».
Σύμφωνα με το μισό Υπουργικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ είναι κόμμα που κινείται «εκτός δημοκρατικού τόξου».
Σύμφωνα, δε, με τον ίδιο τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, όσοι ψηφίζουν το ΚΚΕ συμμετέχουν - όπως είπε την περασμένη Παρασκευή από το «Σπόρτιγκ» - σε «αντιπατριωτική απόπειρα υπονόμευσης» του τόπου!
*
Τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει καταγγείλει, ούτε μια φορά, η εφημερίδα «Τα Νέα».
Ισα ίσα, τα «Νέα», τόσο πολύ έχουν εκτιμήσει την άποψη ότι το ΚΚΕ απαρτίζεται «από δέκα Καραγκιόζηδες και πενήντα σαλεμένους» («Βήμα», 11/11/1999) ώστε τον κύριο που τα έγραφε αυτά τότε στο «Βήμα», τον έχουν πάρει στην δική τους εφημερίδα, για να τα γράφει τώρα στα «Νέα».

Κατόπιν όλων αυτών, τι άλλο από «βρωμιά» είναι η τακτική των «Νέων» να προβοκάρουν το ΚΚΕ, προσπαθώντας με αυτό τον ιταμό τρόπο, να γεμίσουν το σακούλι του ΠΑΣΟΚ με τις ψήφους των... «καραγκιόζηδων», των «σαλεμένων», των «καθυστερημένων» και των «αντιπατριωτών»;