Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Συγκέντρωση στο Μαραθώνα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Μαραθώνα στην κεντρική πλατεία, το Σάββατο 10 Μάη.
Η συγκέντρωση άνοιξε με απαγγελία κειμένου και ποιήματος του Μπρεχτ τιμώντας την επέτειο της μεγάλης αντιφασιστικής νίκης των λαών.

 Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Νίκος Στεφανίδης, ο οποίος ανέδειξε τα τοπικά προβλήματα, την κοροϊδία, το ψέμα και τις αυταπάτες που καλλιεργούν οι υπόλοιποι συνδυασμοί και ανέδειξε την κατεύθυνση ανάπτυξης που προτείνει η «Λαϊκή Συσπείρωση» προς όφελος του λαού.





Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος ο οποίος αναφέρθηκε στις αντιλαϊκές κατευθύνσεις που έρχονται από την ΕΕ, στάθηκε ιδιαίτερα στον ενιαίο χαρακτήρα των εκλογών, στην προσπάθεια αποπροσανατολισμού από τον ΣΥΡΙΖΑ των φτωχών λαϊκών στρωμάτων και στην ανάγκη απομόνωσης της φασιστικής - ναζιστικής Χρυσής Αυγής σε κάθε γειτονιά και σε κάθε συνοικία.



Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε η επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.
Μια μέρα πριν, ο υποψήφιος δήμαρχος Μαραθώνα, μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και τον υποψήφιο στην περιφέρεια Ανατολικής Αττικής, Δημήτρη Σαδεδήν, μίλησαν σε συγκέντρωση στην Παραλία Μαραθώνα στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα.