Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Καταγγελία για την τοποθέτηση του κ. Τζιλάβη

Μπροστά στη σημαντική απήχηση που έχουν οι συνδυασμοί της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ τόσο στο Δήμο του Μαραθώνα, όσο και στην Περιφέρεια, διάφοροι κομματικοί και άλλοι παράγοντες -υποψήφιοι άλλων συνδυασμών
διαδίδουν πως η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ θα στηρίξει κάποιον απ’ αυτούς στο δεύτερο γύρο.
Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Μαραθώνα, καθώς και η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ στην Περιφέρεια Αττικής κάλεσαν από την αρχή της προεκλογικής εκστρατείας τους κατοίκους της περιοχής, να πάνε στην κάλπη με ψηλά το κεφάλι ψηφίζοντας «ΔΑΓΚΩΤΟ» τόσο στον πρώτο, όσο και στο δεύτερο γύρο των εκλογών τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ σε Δήμο και Περιφέρεια.

Αυτό έγινε για άλλη μια φορά σαφές από την ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ Μαραθώνα, Νίκου Στεφανίδη, καθώς και από την τοποθέτηση του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη και Βουλευτή του ΚΚΕ, Γιάννη Γκιόκα, κατά την παρουσίαση του ψηφοδέλτιου της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ Μαραθώνα, το Σάββατο 30/10/2010 στη συγκέντρωση της Νέας Μάκρης.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Τζιλάβης, Υποψήφιος Δημάρχος του συνδυασμού “Μαραθώνιος Συμπολιτεία”, κατά τη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Βαρνάβα, άφησε να εννοηθεί πως θα έχει τη στήριξη της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ Μαραθώνα στο δεύτερο γύρο της εκλογικής αναμέτρησης. Αυτή την εκδοχή μόνο σαν προβοκατόρικη μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε.
Κλείστε τ’ αυτιά σας στις σειρήνες και τον αποπροσανατολισμό.
ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΑΝΤΟΥ
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ
06/11/2010
www.laisysm.blogspot.com
e-mail: laisysm@gmail.com
nikstefnas@gmail.com
τηλ.: 2294096228
Λεωφ. Μαραθώνος 60 – Ν. Μάκρη