Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Η Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα συνεχίζει τις δραστηριότητές της:


Ο Νίκος Στεφανίδης, υποψήφιος Δήμαρχος Μαραθώνα μαζί με μέλη        της Γραμματείας της Λαϊκής Συσπείρωσης, συνέχισαν τις επαφές τους την προηγούμενη εβδομάδα για την ολοκλήρωση της στελέχωσης του Συνδυασμού με υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους για το νέο Δήμο Μαραθώνα.                  
            Τη Δευτέρα 6/9/2010 πραγματοποίησαν περιοδεία στην αγορά της Νέας Μάκρης και συζήτησαν με επαγγελματίες της πόλης. Ο Νίκος Στεφανίδης συζήτησε με εργαζόμενους και μαγαζάτορες σε σχέση με τα φαινόμενα της κρίσης που γενικεύονται. Διαπίστωσαν ότι η αναδουλειά, η ανασφάλεια, τα οικονομικά προβλήματα μεγαλώνουν μέρα με την ημέρα, αλλά ταυτόχρονα μεγαλώνει και η λαϊκή αγανάκτηση. Στις συζητήσεις που έγιναν με τους αυτοαπασχολούμενους και τους εργαζόμενους εκφράζεται πράγματι αυτή η γενικευμένη δυσαρέσκεια.
            Μετά το τέλος της περιοδείας ο Νίκος Στεφανίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Οι εκλογές στις 7 του Νοέμβρη έχουν σαφή πολιτικό χαρακτήρα. Πρέπει να καταδικαστεί με τρόπο που δεν θα δέχεται καμία παρερμηνεία η πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, που κινείται στην ίδια στρατηγική κατεύθυνση. Ταυτόχρονα χρειάζεται να καταδικαστούν και οι τοπικοί εκφραστές αυτής της πολιτικής, να καταδικαστούν ιδιαίτερα όσοι πάνε να εμφανιστούν και στo Δήμο μας σαν ανεξάρτητοι.
 Όλοι οι παραπάνω τα προηγούμενα χρόνια ανέχθηκαν το άνοιγμα των πολυκαταστημάτων στην περιοχή μας, ανέχθηκαν και ψήφισαν σε επίπεδο Νομαρχίας το άνοιγμα νέου πολυχώρου στη θέση Γυαλού του Δήμου Σπάτων, που νέα προβλήματα θα δημιουργήσει στο σύνολο της αγοράς της Ανατολικής Αττικής. Τέλος, ομόφωνα ψηφίσαν στα Δ.Σ. του Μαραθώνα και της Ν. Μάκρης την ανάπτυξη του λεγόμενου «Παραλιακού Μετώπου» που θα λειτουργήσει για τα συμφέροντα των κατασκευαστών και θα είναι σε βάρος των επαγγελματιών, των κατοίκων, του περιβάλλοντος και της δημόσιας περιουσίας.
            Οι κάτοικοι του Δήμου μας πρέπει με την ψήφο τους να καταδικάσουν όλους αυτούς που εξακολουθούν να του λένε ψέματα για τον «Καλλικράτη» που νέα προβλήματα και νέα βάρη θα φέρει στο λαό και στον τόπο.
Η πιο σαφής ψήφος καταδίκης αυτής της πολιτικής
                                               είναι η ψήφος στη      
ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου