Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014

«Ο βασιλιάς ήταν γυμνός»ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
            Οι μάσκες έπεσαν πολύ γρήγορα, «ο βασιλιάς ήταν γυμνός».
            Η Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα καταγγέλλει τη στάση του Προέδρου του Δ.Σ. Μαραθώνα, κ. Λιβαθηνού ο οποίος στην προσπάθειά του να καλύψει την αδυναμία του κ. Ψινάκη να απαντήσει στις ερωτήσεις, που με βάση το νόμο και τον κανονισμό του Δ.Σ. είχε καταθέσει η Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα, αρνήθηκε να δώσει το λόγο (όπως ήταν υποχρεωμένος) στον επικεφαλής της παράταξης και Δημοτικό Σύμβουλο Ν. Στεφανίδη.
            Δεν ήθελε να απαντήσει για να μην αποκαλύψει τη θέση της νέας Δημοτικής Αρχής για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων και εάν θα εφαρμόσει την  απόφαση του προηγούμενου Δ.Σ. που τάσσεται κατά της αξιολόγησης.
            Δεν ήθελε να απαντήσει για το τι ενέργειες πρόκειται να κάνει για το Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης και Καπανδριτίου και για τα προβλήματα της υγείας, γιατί τον βολεύει τα φιλικά του ΜΜΕ να πλασσάρουν... ότι λύθηκαν δήθεν τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας «με ένα τηλεφώνημά του πριν να ορκιστεί»..., πράγμα που αποδείχθηκε μεγάλο ψέμα.
            Δεν ήθελε να απαντήσει μπροστά σε δεκάδες κατοίκους και παιδιά του Μαραθώνα, (αφού επικαλείται τους νόμους), ποιανού οργάνου απόφαση ήταν να  πετάξει δεκάδες αθλητές έξω από το κλειστό γυμναστήριο, δήθεν για τη νομιμότητα. Και αυτό προκειμένου να καλεί τα φιλικά του κανάλια για να κάνει σόου με διάφορες ατάκες που θα τις αναπαράγουν και στα «δύσκολα» να το βάζει στα πόδια, όπως έκανε γιατί δεν αντέχει το διάλογο προφασιζόμενος  μια σημαντική συνάντηση.
            Με αφορμή το Δ.Σ. της 22/09/2014 οι κάτοικοι του Μαραθώνα να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Χάρη στη δυναμική τους παρουσία και κινητοποίηση πέτυχαν μια πρώτη νίκη σε σχέση με το κλειστό γυμναστήριο. Παρ’ όλα αυτά δεν χρειάζεται καμία επανάπαυση. 
            Οι εργαζόμενοι στο Δήμο να ξεπεράσουν το κλίμα τρομοκρατίας και να μην περιμένουν τίποτα καλύτερο, αν δεν Αγωνιστούν Ενωμένοι.
            Οι κάτοικοι του Μαραθώνα να ξέρουν ότι το «πάρτι» χοντραίνει και οτι το «όλα στο φως» που λέει και ο «καπνός» που σηκώνει ο κ. Ψινάκης στη «φωτιά» που υπήρχε από πριν, πάει να σκεπάσει αυτά που έρχονται.