Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Η Λαϊκή Συσπείρωση με νέα δυναμική

Η Λαϊκή Συσπείρωση με μια πρώτη εκτίμηση, συνολικά στην περιοχή, για τα αποτελέσματα για τα κρατικά όργανα της Τοπικής Διοίκησης στην Περιφέρεια και στους Δήμους της Ανατ. Αττικής εκτιμά ότι είναι μια ανερχόμενη δύναμη στον  χώρο του νέου μοντέλου Διοίκησης της χώρας.
Απέσπασε χιλιάδες ψήφους, οι οποίες δεν έχουν να κάνουν μόνο με την επιρροή του ΚΚΕ. Το ποσοστό για παράδειγμα της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια Αττικής όπως και το 11,31% στην Ανατ. Αττική με υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη τον βουλευτή του ΚΚΕ Γιάννη Γκιόκα καθώς και το ότι σήμερα η Λαϊκή Συσπείρωση στην Ανατ. Αττική έχει εκλεγμένους Συμβούλους σε όλους τους Δήμους της περιοχής και όχι μόνον έναν που είχε στον Δήμο της Ραφήνας καταδεικνύει την δυναμική αυτή.
Το ποσοστό 5,66% και οι πάνω από 900 ψήφους που πήρε ο συνδυασμός στον νέο Δήμο του Μαραθώνα καθώς και η εκλογή του Νίκου Στεφανίδη στο Δημοτικό Συμβούλιο θα δώσει νέα ώθηση στους αγώνες που έρχονται το επόμενο διάστημα. 
 
Ένα πρώτο κάλεσμα αυτής της δυναμικής είναι η συμμετοχή, ακόμη και αυτών που δεν ψήφισαν την Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα               ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 18:00ΜΜ για να διατρανωθεί η αντίθεση του λαού ενάντια στο Μνημόνιο·      να πληρώσουν τα βάρη οι ένοχοι, που είναι τα μονοπώλια και η πλουτοκρατία και όχι ο εργαζόμενος λαός.
Για το δεύτερο γύρο
Καλούμε τους κατοίκους της περιοχής να ψηφίσουν ξανά τη Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα και να εκφράσουν με όποιον άλλο τρόπο κρίνουν αυτοί σκόπιμο την αντίθεσή τους, τόσο στο συνδυασμό του κ. Λοΐζου όσο και στο συνδυασμό του κ. Τζιλάβη, οι οποίοι από 01/01/2011 την ίδια αντιλαϊκή πολιτική του «Καλλικράτη» θα εφαρμόσουν.