Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Την επόμενη Κυριακή 14 Νοέμβρη ψηφίζουμε,

ξανά ,"Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα".
Η Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα ,ευχαριστεί όλους τούς δημότες της Νέας Μάκρης,
Μαραθώνα,Γραμματικού και Βαρνάβα που την εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους,ενισχύοντας αποφασιστικά τον συνδυασμό.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα ,καλεί στο δεύτερο γύρο τον κόσμο που την στήριξε,να συνεχίσει με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα το βήμα που έκανε στον πρώτο γύρο και να ψηφίσει ξανά «Λαϊκή Συσπείρωση» παντού, να απεγκλωβιστούν ακόμη μεγαλύτερα τμήματα των λαϊκών στρωμάτων από ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, να χάσουν και άλλους ψήφους στο δεύτερο γύρο, επιλέγοντας τον τρόπο που θα εκφράσουν την καταδίκη τους στους υποψηφίους ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και στα αναχώματά τους.

Και όπου είναι συνδιασμοί της Λαϊκής Συσπείρωσης να υπερψηφιστούν.Η  προβοκατόρικη συζήτηση-για το ποιόν θα στηρίξει η Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα- είναι σίγουρο ότι θα ενταθεί τις επόμενες μέρες και πρέπει ο λαός να έχει μάτια και αυτιά ανοιχτά. 
Φοβούνται γι' αυτό προσπαθούν να συκοφαντήσουν,επειδή και τα σποτελέσματα δείχνουν οτι οι συνδυασμοί της Λαϊκής Συσπείρωσης κερδίζουν λαϊκές συνειδήσεις, κέρδισμα που το ΚΚΕ και οι συνδυασμοί ,θα το θέσουν στην υπηρεσία του λαού πολλαπλασιάζοντας τη δύναμή του.

Την Κυριακή 14/11/2010,«Λαϊκή Συσπείρωση» παντού και τη Δευτέρα να μη λείψει κανείς από τα συλλαλητήρια του ΚΚΕ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μέρα που φτάνει στην Ελλάδα η τρόικα.