Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα:"Να μη δοθεί κανένα στοιχείο στην κυβέρνηση για απολύσεις στο Δήμο μας"

Προς
Τον κο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου
του Δήμου Μαραθώνος
Κοιν.: κο Δήμαρχο

Θέμα: Έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. για: Συζήτηση και λήψη απόφασης ώστε να μη δοθεί κανένα στοιχείο στην κυβέρνηση για απολύσεις στο Δήμο μας, στο πλαίσιο της εφαρμογής του νέου πολυνομοσχεδίου.
   
Η Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνος σας καλεί να συγκαλέσετε έκτακτα το Δ.Σ. του Δήμου Μαραθώνος σχετικά με τα ζητήματα των απολύσεων, των πειθαρχικών διώξεων και συνολικά των ζητημάτων που άπτονται του βάρβαρου πολυνομοσχεδίου. Ο συγκεκριμένος πλέον νόμος θεμελιώνει συνθήκες τρόμου, καταναγκασμού και απολύσεων για τους εργαζόμενους στους Δήμους. Πρόκειται για αντιδραστικό τερατούργημα που στο όνομα του «δημόσιου συμφέροντος» θέλει να έχει τον υπάλληλο υπό συνεχή έλεγχο για την ζωή και τις πράξεις του ακόμη και εκτός δουλειάς. Επιπλέον ανοίγει διάπλατα την πόρτα για πολιτικές και συνδικαλιστικές διώξεις, στεριώνει τον τρόμο και την υποταγή.
Τέλος κατά την άποψη μας είναι ένα ακόμα βήμα για την αλλαγή των εργασιακών σχέσεων και στους υπόλοιπους υπαλλήλους του Δήμου μας και συνολικά σους Δημοσίους Υπαλλήλους ανεξάρτητα σχέσεων εργασίας.
Άμεση και επιτακτική είναι η ανάγκη να παρθεί απόφαση και να δεσμευτεί το Δ.Σ. του Δήμου μας ώστε να μη δοθεί κανένα στοιχείο στην κυβέρνηση, να εμποδιστεί η εφαρμογή του νέου πολυνομοσχεδίου το οποίο κατακρεουργεί τα δικαιώματα των εργαζομένων.


Νικόλαος Στεφανίδης
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Μαραθώνος 
Ελένη Αποστόλου
     Τοπική Σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Βαρνάβα του Δήμου Μαραθώνος