Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2010

Ολοι σήμερα στις 7.30 μ.μ., στο Πεδίον του Αρεως

Κεντρική ομιλήτρια η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. Θα μιλήσουν, ακόμα, ο Θανάσης Παφίλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και ο Νίκος Σοφιανός, υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας

Σήμερα Τετάρτη, η καρδιά του λαού της Αθήνας, του Πειραιά, όλης της Αττικής χτυπάει στο Πεδίον του Αρεως, όπου στις 7.30 μ.μ. θα γίνει η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ, με κεντρική ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. Θα μιλήσουν, επίσης, ο Θανάσης Παφίλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και ο Νίκος Σοφιανός, υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας.Η σημερινή συγκέντρωση αποτελεί το επιστέγασμα της προεκλογικής μάχης που έδωσαν όλο το προηγούμενο διάστημα χιλιάδες μέλη, οπαδοί και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, σε εργατογειτονιές και τόπους δουλειάς, για την υπερψήφιση των συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που στηρίζει το ΚΚΕ σε περιφέρεια και δήμους. Ταυτόχρονα, αποτελεί το σύνθημα για να μη χαθεί ούτε ένα λεπτό μέχρι το πρωί της Κυριακής στη μάχη του ψηφοδελτίου, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το ΚΚΕ σημειώνει, μεταξύ άλλων, στο κάλεσμα για τη σημερινή συγκέντρωση: «Ελα να ακούσεις, έλα να στείλουμε δυνατά το μήνυμα υπερψήφισης των συνδυασμών της "Λαϊκής Συσπείρωσης".

Πες ξεκάθαρο ΟΧΙ στα μέτρα που οδηγούν το λαό στη φτώχεια και τη χρεοκοπία. Βάλε φρένο στις νέες αυξήσεις στη ΔΕΗ, στο πετρέλαιο, στον ΦΠΑ, στα χειρότερα που φέρνουν η κυβέρνηση, η ΕΕ και το ΔΝΤ, με τη στήριξη της ΝΔ και του ΛΑ.Ο.Σ.


Εξουδετέρωσε τα αναχώματα που έχουν στήσει το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ για να σε παγιδέψουν. Προσπέρασε τους υποψήφιους που υποκρίνονται ότι είναι κατά του μνημονίου, όπως ο Δημαράς και ο Μητρόπουλος, ενώ με τις θέσεις τους στηρίζουν τις βασικές επιλογές της αντιλαϊκής πολιτικής.

Ψήφισε τους συνδυασμούς της "Λαϊκής Συσπείρωσης", για να έχεις στην Περιφέρεια και τους Δήμους εκλεγμένους που θα μάχονται για τα δικαιώματά σου, που δε θα εφαρμόζουν τα αντιλαϊκά μέτρα, που θα υπηρετούν το λαϊκό κίνημα και όχι τα μεγάλα συμφέροντα.

Εμπιστεύσου το ΚΚΕ. Δώσε του δύναμη για να δυναμώσει τους αγώνες, τη λαϊκή συμμαχία και προοπτική.

Εχεις και εσύ ευθύνη αν ξαναδώσεις την ψήφο σου στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ. Στους επίσημους και ανεπίσημους υποψηφίους τους. Θα την αξιοποιήσουν ως έγκριση των μέτρων που έχουν πάρει, των χειρότερων που φέρνουν. Μπορούμε να τους σταματήσουμε. Υπάρχει δρόμος ανάπτυξης υπέρ του λαού. Στήριξε τη λαϊκή συμμαχία και πάλη.

Δεν κρίνονται μόνο οι δήμοι και οι περιφέρειες. Κρίνονται πολλά. Τώρα ψήφο στη "Λαϊκή Συσπείρωση"! Για μια λαϊκή νίκη που θα αλλάξει το κλίμα σε όλη τη χώρα, που θα το μετρήσουν θετικά οι λαοί της Ευρώπης.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ "ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ"».